Услуги, работа Магические

Чаклун, маг Віктор Литовський надає свої послуги у галузі магії. Ритуали магії кохання у Вінниці

Любовна магія Вінниця. Приворот Вінниця. Найсильніша Магія у Вінниці. Магічні Послуги Вінниця. Купити Ритуал Порчі Вінниця. Повернути коханого в сім'ю Вінниця. Відворот Вінниця. Сильний Маг Вінниця. Допомога Мага у Вінниця. Допомога Мага онлайн. Допомога Мага при особистій зустрічі Вінниця.
Верховний маг, сильний таролог та екстрасенс Віктор Литовський, який зможе допомогти вам у складній ситуації в житті. Віктор практикую чорну магію та надає послуги у будь-якому її напрямку, надає онлайн консультації через Viber, WhatsApp, Telegram, проводить індивідуальні зустрічі (віч на віч) у місті Вінниця та по іншим містам України та за її кордонами (Туреччина, країни ЄС, Грузія, Америка та інші.). Маг та чаклун проводить ритуали по збереженню відносин між коханими, ритуали на примирення, обряди на відновлення стосунків, які втратили свою іскру, проведення ритуалу на швидке одруження, зняття самотності та печатки чорної вдови, сексуальна прив’язка та гармонізація відносин.
Зняття та наведення будь-якого негативного впливу: порча, пристріт, прокляття, порча на самопочуття, порча на відносини та інше.
Встановлення сильного захистку від магічного та будь-якого іншого впливу. Передбачення та ясновидіння.

Город: Кишинев

Объявление не актуально

Другие объявления этого пользователя

Сильный Знахарь Маг Сергей Кобзарь. Приворот, вернуть любимого. Гадание.

Просмотры: 257


Магічна допомога, любовна магія. Ворожіння та передбачення.

Просмотры: 30

Онлайн та офлайн Ворожіння. Магічні послуги. Змови. Приворот по фотокартки

Просмотры: 131

Сильный приворот Одесса. Привороты по фотографии. Сильная магия Одесса.

Просмотры: 56

Предсказания Гадание Ясновиденья. Установка сильного Приворота.

Просмотры: 34






Доска объявлений «Для Всех» - это сайт, где Вашему вниманию представлены бесплатные объявления. На нашем сайте размещают объявления частные лица и организации. Здесь Вы найдёте множество предложений: продажа недвижимости, транспорта, животных и прочее.